Страница 1 от 1

Свързаност с други оператори

МнениеПубликувано на: Пон Фев 11, 2013 10:04 pm
от Airfan
Привет,

От няколко седмици вече около 5-10 пъти се случва да ми звънят в къщи на домашния телефон (любезно предоставен от вас), а у нас нищо да не звъни. За съжаление до сега всеки път съм разбирал с няколко часа закъснение, тъй като разговорите не са били спешни. При всички ситуации, за сега, проблемите са били когато получавам входящи обаждания от Виваком стационарни и мобилни и стационарни на Близу. За съжаление всеки път като съм тествал след това всичко си звъни, за това няма как да ви звънна веднага на момента да проверите, както се е случваше преди. Какво можем да направим по въпроса, за да хванем къде е проблема?
Зор няма дето се вика, така че пускам тук запитване на този етап, а ако държите мога да звънна и на телефона за поддръжка.

Re: Свързаност с други оператори

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2013 10:37 am
от tedet
Здравейте, дали ще е удобно да ми изпратите на лично съобщение трите имена на титуляра по договора и телефон за връзка с Вас, за да можем да прегледаме услугите Ви и да открием проблема. Извинявам се ако вече сте давали по някакъв повод тези данни на друг модератор.