Страница 1 от 1

Не мога да набирам Евроком

МнениеПубликувано на: Нед Мар 07, 2010 4:19 pm
от Gyumishev
Не мога да набирам номера от мрежата на Евроком.Дава ми постояно заето.А от мобилния си ги набирам без проблем.Вчера се обадих на съпорта и от там казаха,че ще предадът случая на техниците.24 часа по късно обаче положението си е все същото?!! :|

Re: Не мога да набирам Евроком

МнениеПубликувано на: Пон Мар 08, 2010 1:41 am
от Airfan
Gyumishev написа:Не мога да набирам номера от мрежата на Евроком.Дава ми постояно заето.А от мобилния си ги набирам без проблем.Вчера се обадих на съпорта и от там казаха,че ще предадът случая на техниците.24 часа по късно обаче положението си е все същото?!! :|

Аз набирам. Обаче преди 2 седмици това, което ти казваш, че ти се случва се случваше на абонатите на ЕК, когато те мен набираха. Един сигнал свободно и после постоянно заето. Незнам какво направиха от ЕК, но след доста прозвънявания си оправиха проблема и проблемът беше при тях.

Re: Не мога да набирам Евроком

МнениеПубликувано на: Пон Мар 08, 2010 11:28 am
от nevi
Проблема е отстранен. Моля опитайте отново да наберете номера

Re: Не мога да набирам Евроком

МнениеПубликувано на: Пон Мар 08, 2010 1:43 pm
от Gyumishev
nevi написа:Проблема е отстранен. Моля опитайте отново да наберете номера
Наистина проблема е отстранен!!Благодаря на целия екип!!! :clap: