Страница 1 от 1

Проблем с Интернета

МнениеПубликувано на: Пет Ное 07, 2014 9:36 pm
от zaprianovbg
Здравейте,
От няколко дни имам достра странен и дразнещ проблем с интернета. Почти постоянно се получават прекъсвания за няколко секунди - до минута обикновено, и после пак всичко изглежда наред до следващото прекъсване. Понякога интервалите са доста чести - през няколко минути, понякога за няколко часа не съм забелязал прекъсване. Когато се случи понякога показва иконата на интернета с червения Х, което принципно се получава при рестарт на мрежата(суич, рутер) след което пак си тръгва всичко нормално без аз да правя каквото и да е, но повечето пъти е просто от загуба на пакети - без да прекъсва мрежата. От няколко години съм абонат и подобен проблем не съм имал.
Пуснах един Ping през CMD колкото за проверка и по времето на тези прекъсвания просто се губят пакети някъде по мрежата. Иначе през другото време си е наред. Смисъл загубата не е постоянна, а от време на време, но се случва доста често, както може да видите и от прикачената снимка. Понякога вместо "Request time out" има като съобщение "General failure", не знам дали е от значение но да спомена и него, понеже не се вижда на прикачения файл. Снимката я направих преди около 15-на мин, ако ви интересува конкретно време(20:15). Оттогава нета не е прекъсвал цялостно до момента, но пак има загуби на 1 от 20-на заявки горе долу, което не е толкова много че да прекъсне, но пак не е съвсем нормално.
Моля да проверите ако е възможно къде по мрежата се получава този проблем защото си е доста дразнещо понякога, когато тези прекъсвания започнат да се случват през 10-на мин.

Re: Проблем с Интернета

МнениеПубликувано на: Съб Ное 08, 2014 8:34 am
от costi.kocev
Здравейте @zaprianovbg,

Моля да се свържете в удобно за Вас време на националният ни телефон 0700 45 0 45,

за да можем да направим съвместни тестове на услугата Ви.

Re: Проблем с Интернета

МнениеПубликувано на: Сря Мар 04, 2015 12:00 am
от BPFC
Някой друг с проблеми с нета тези дни. От 1 Март до днес е така...на първи към 17-18ч. звънях на поддръжката, казаха че ще проверят и ще ми звъннат, но така и не звъннаха, а и нета се стабилизира до вечерта. Но на другия ден пак яко загуби, и днес същата работа.
П.С. това е в района на ул.Жан Жорес
Clipboard02.jpg
Clipboard02.jpg (166.5 KiB) Прегледано 18609 пъти


Изображение

Re: Проблем с Интернета

МнениеПубликувано на: Сря Мар 04, 2015 10:01 am
от Prometheus
Привет @BPFC,

Ще бъде ли възможно да ни изпратите на ЛС абонатен номер/име на титуляр с номер за връзка или да се свържете с нас на 0700 45 0 45, за да проверим услугата Ви ?

Re: Проблем с Интернета

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 5:22 pm
от naspking
Добър ден.

След прочетеното по-горе бих искал да добавя, че и аз като живущ в района на Жан Жорес имам постоянни прекъсвания. Продължителността им е различна, което е доста досадно и спира работния ми процес. Мисля, че има някакъв проблем на лице, но се надявам, че ще бъде фиксиран близките дни.

Поздрави,
naspking.

Re: Проблем с Интернета

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 5:40 pm
от costi.kocev
Здравейте @naspking,

Нямаме регистрирани проблеми по нашата мрежа във Вашият район, които биха причинили описаните от Вас прекъсвания на Интернет услугата Ви. Моля изпратете ни на лично съобщение три имена на титуляр по договор при нас, както и телефон за връзка с Вас, за да го предадем на колегите за проверка. :)