ПРАВИЛА ЗА РЕГИСТРИРАНЕ НА ПРОБЛЕМИ И ЗАЯВКИ ЗА СЪПОРТ

Интернет

ПРАВИЛА ЗА РЕГИСТРИРАНЕ НА ПРОБЛЕМИ И ЗАЯВКИ ЗА СЪПОРТ

Мнениеот cordier » Пет Ное 25, 2011 12:47 pm

Здравейте,

Във връзка със сигналите и начина на работа във форума моля да установим следния начин на комуникация с цел по-добро обслужване и реакция:

1. Всеки потребител, който има технически проблем с някоя от услугите, стартира самостоятелна тема в съответния раздел според услугата, в която наблюдава проблема: Интернет, Телефонна услуга, Телевизия
2. Служител на Cooolbox извършва първоначална проверка и комуникация по проблема с потребителя и при необходимост ескалира сигнала, като стартира trouble ticket към администраторите и екипите по поддръжка.
3. Всяко развитие и действие по проблема се отразява в пост в стартираната тема до приключване на работата по ticket-а.
4.Не се допуска докладване на проблем от друг потребител в тема, която не е стартирана от него - това ще се счита за спам и ще бъде санкционирано. Допускат се единствено коментари, които са по конкретния проблем или въпрос и са в помощ на потребителя и съпорта.
5. След приключване на работата темата се заключва - ако същия проблем се появи отново, потребителят сигнализира на модератор за отключване на темата или отваря нова.

На разположение за съдействие от страна на екипа на Cooolbox ще бъдат следните модератори:
cordier
veronime
zaki
milenita
glazarov
anna
biliev
rumzi


Колегите изпълняват дежурства, така че няма да бъдат всички едновременно на линия, но ще има минимум двама, които да бъдат на разположение за въпроси и съдействие. Разбира се освен за проблеми, всички останали теми на форума също са отворени за дискусии. Разчитам и се надявам при спазване на този начин на комуникация значително да подобрим обслужването, както и да информираме всички за възможните проблеми в използването на услугите и тяхното решение.

Поздрави,
Екипът на Cooolbox
cordier
 
Мнения: 306
Регистриран на: Вто Сеп 20, 2011 6:06 pm

Назад към Интернет

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта