Страница 3 от 3

Re: Второ STB - модел

МнениеПубликувано на: Пон Май 20, 2013 11:02 am
от hun
@VanCool - Ако STB-то е от големите черните (1910) е възможно да не му е включен HDMI изхода. Можете и вие да си го направите и не се налага подмяна на STB.

Re: Второ STB - модел

МнениеПубликувано на: Пон Май 20, 2013 11:28 am
от VanCool
Hun, от старите е - ония големите тукмаци от първите.
И как така казваш, че HDMI - то може да не му е включен?! Не знаех, че HDMI порт се включва и изключва ръчно.
Но все пак тези стари "кутии", не би ли следвало да ги подменяте с новите Моторолки вече?!

Re: Второ STB - модел

МнениеПубликувано на: Пон Май 20, 2013 11:38 am
от hun
1910 е HD STB, но може да подава и SD сигнал, който се настройва от системното му меню. По подразбиране HDMI след ресет или като е ново STB не е включен. Едно обаждане до колегите може да реши проблема от разстояние и няма да се налага посещение.

1910 и 1003 са HD STBs. Няма смисъл от подмяна. От технологична гледна точка говоря. Естетичната мен конкретно никога не ме е интересувала.

Re: Второ STB - модел

МнениеПубликувано на: Пон Май 20, 2013 12:18 pm
от VanCool
ОК!
Мерси!