Ще очакваме информация дали е сработило с някой от кодовете.

dkadrev написа:А ние с по-старите приемници (Vip 1910) как може да ги сменим с новите?
cordier написа:Здравейте,
По принцип практиката и вътрешните правила на Cooolbox установяват предоставяне и/или подмяна на HD приемниците само при активиране на нови услуги или при заявка на платени HD пакети. Това е коментирано и преди, като няма промяна в политиката. Забавих отговора си, тъй като исках да защитя позиция, в която вие като лоялни клиенти да не се чувствате ощетени и да ползвате максималното качество на услугата. Участниците в тази тема - Airfan, plameni, Антони и Ilves - ще получат по заявка персонално одобрение да им бъде подменено STB-то с нов HD приемник. Моля изпратете ми на ЛС контакти (трите имена на титуляра на акаунта ви) и колко стари бокса имате, които желаете да сменим.
Честит 8ми март на вас или половинките ви
popopov написа:Това означава ли, че всеки който има от старите STB и Ви изпрати лично съобщение ще го замените с нов HD приемник? Ако е така това ще е чудесно. Но ако предложението важи само за упоменатите членове на форумът, това би било грубо проявяване на двойни стандарти. Моля отговорете.
cordier написа:popopov - да, всеки ще може да го заяви на ЛС към мен.
popopov написа:Радвам секонкретният случай не ме засяга лично, но ми е приятно да чета, че към всичките Ви клиенти прилагате единен подход.
dkadrev написа:dkadrev написа:А ние с по-старите приемници (Vip 1910) как може да ги сменим с новите(Vip 1003)?
UP???
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта