ПЪРВИЯТ БЪЛГАРСКИ БРАУЗЪР

С други думи - СПАМ :)

ПЪРВИЯТ БЪЛГАРСКИ БРАУЗЪР

Мнениеот the eye of the world » Сря Дек 22, 2010 11:10 am

Българският браузър BS Gold е определен за най-бързият в света, според проучване на download.com и softpedia.com, извършено в независими лаборатории. BS Gold е минималистичен браузър, който се появи на международния IT пазар само преди няколко месеца. У нас беше представен по време на BAIT Week 2010. Браузърът ползва най-малко оперативен ресурс на потребителя и е спечелил редица награди и референции за патентно чист софтуер, както и овацийте и първо място по рейтинг на потребителите в интернет. Българският продукт вече има клиенти в над 50 държави по света. Негови създатели са G System Group и Дата Център България - официален представител на българската кибер хибридна технология Black Screen. Продукти и референции от серията Black Screen могат да бъдат открити на сайтове като download.com, famouswhy.com, pcworld.com, freewarefiles.com, zdnet.com, digitalriver.com, shareup.com, allsoft.ru, techrepublic.com, wareseeker.com, geardownload.com, softpedia.com, cnet.com и много други.

Изображение

Интерес към браузара проявяват група млади хора, на които създателите решават да предоставят достъп до разработените от тях ново поколение инструменти за работа в Интернет. Те разработват Коледен мултимедиен браузър наречен BS-Christmas и го пускат безплатно на българските потребители. Коледният подарък дава възможност на всеки, който желае, да използва новите технологични инструменти за сърфиране и работа в мрежа с директна връзка до социалните профили в най-популярните сайтове, както и да редактира по лесен и достъпен начин уеб съдържание.
Повлияни не само от празничната вълна, но и от постиженията на многобройните талантливи и умни български деца, които заемат челни места на престижни международни научни състезания, създателите са решили да създадат Център и Фонд за тяхното подпомагане. Вече една част от центъра е построена със средства от платената версия и доброволен труд. В него младежите ще се занимават с разработване на софтуер и създаване на собствени софтуерни продукти. Професионалните версии включват редица функции и инструменти от четвърто поколение за работа в Интернет, който са неотменим помощник на всеки ИТ специалист. Сред предимствата на BS Gold са изготвяне на програма, отговаряща на последните изисквания на хай-тек продукти; възможност за конфигуриране при работа с уеб приложения; интуитивна система за контрол на сложни процеси; анализ, контрол, мониторинг и оценка на риска в Интернет и др. Професионалните инструменти разработени на база Black Screen технологията служат в редица сфери на кибер отбраната и борбата с кибер престъпленията.

BS-Christmas, както и различни демо версии на професионални инструменти могат да бъдат свалени безплатно от официалният сайт за Европа http://www.softwarehit.com/
It's time to toss the dice!

Изображение
Аватар
the eye of the world
 
Мнения: 7
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 11:17 am
Местоположение: София

Назад към На лафче

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта