toro написа:Някой друг няма ли да изкаже мнение!!!!
Изказваме мнение. Преди да се прехвърля изцяло към coool телевизии и т.н бях на булсат и си мислех ,че с hd приемника им аз имам перфектна картина (сравнение с мегалан тук в София). От финансова гледна точка реших да рискувам макар , че ме бе много страх картината да ми е както тук в София, но уви нямаше нищо вярно от това което си мислех.
Първо аз за 50лв. грубо имам интернет, телефон и телевизия с перфектно качедтво на 3 телевизора и на всичко отгоре с hd канали + hbo и т.н. Картината не мога да я сравня нито тук с тази в София камоли пък с на булсат квадратчетата. При мен забавяне на звук и подобни няма, но имам една неприятна линия на hd каналите отгоре на самия екран и това е само на един марков телевизор на който не му знам марката и който е на вече 10 години.
Научно популярните канали за лица над 18 години са с пин, който пин можеш да си го промениш да не е този който е по default. Много ме радва сега и друго, че сега мога да си наглася каналите който кадето искам. Също така имам една палавница вкъщи която като хване дистанцията и сменя нонстоп каналите и преди доста често улучваше тези канали за възрастните, но сега има опция да се гледат само канали които са за дечурлиги и колкото и да сменя попада само на няколко определени.
Както виждаш тук аз много викам ако има проблем или ако не съм доволен от нещо и може да видиш, че до сега оплаквания от телевизията е нямало. Сега винаги ще се намери някой, че не са му пуснали тази така важна телевизия скат или, че бнт се чудят в кризата как да искарат пари и да изнудват операторите за бнт hd заради европейското... но то пък едно hd ... тук при coool бнт не hd бе с по-добра картина дори всравнение с това hd на мегалан.
Така, че няма да съжаляваш ако ползваш пакета който е и телевизията.